fidea psychologen

Over ons

Martin van den Broek

Martin van den Broek

Martin van den Broek werkt bij Fidea als systemische relatie- en gezinstherapeut.  

Van oorsprong heeft hij een agrarische achtergrond, maar sinds 1991 is hij werkzaam in het sociale werkveld. Na de Post HBO-opleiding tot Systemische relatie- en gezinstherapie heeft hij o.a. de basiscursussen Schematherapie en Emotionaly Focused Therapy gevolgd en ook de cursussen Psychotrauma, Hechtingsgerichte systeemtherapie en de Yucel methode.  

Voordat hij in okt. 2018 bij Fidea in dienst kwam, werkte hij 17 jaar op de ambulante afdeling van een GGZ voor volwassenen. Hier heeft hij op een breed terrein kennis en ervaring opgedaan v.w.b. relatieproblemen op echtpaar- of gezinsniveau met onderliggend persoonlijkheidsproblematiek, diverse psychische stoornissen, hechtingsproblemen, trauma, adhd, zingevingsvragen, etc.  

 
Persoonlijke ontmoeting en dialoog, analyseren, inzicht gevend werken en het plaatsen van de aanmeldklacht in de context zijn kenmerkend in zijn werkwijze. In de behandeling richt hij zich niet alleen op het verminderen van relatieproblemen, maar ook op het verminderen van de psychische klachten of persoonlijkheidsproblemen, op het leren begrijpen en veranderen van de onderliggende patronen die tot de klachten hebben geleid. Zodoende helpt hij mensen om zich verder te ontwikkelen.  

Martin is geregistreerd als lid van de beroepsvereniging voor relatie- en gezinstherapeuten, de NVRG.

 

Werkdagen: maandag, woensdag, donderdag (en vrijdag in de oneven weken)

Wil je direct hulp aan vragen? Of wil je eerst meer
informatie ontvangen? Neem contact met ons op.

Ik meld mij aan Vragen? (033) 202 2093

Onze aanpak naar herstel

Een intake aangevuld met psychodiagnostiek voor een doeltreffend hulpaanbod

1 aanmelden
2 intakegesprek
3 behandeling
Stap 1: Aanmelden