fidea psychologen

Praktische informatie

Aanmelden

Aanmelden voor een behandeling

Alleen basis-GGZ
Op dit moment is het alleen mogelijk om aan te melden voor een behandeling binnen de basis-GGZ. Cliënten met een verwijzing naar de S-GGZ (specialistische GGZ) kunnen we op dit moment niet aannemen.


Om een behandeling te starten bij Fidea is het allereerst nodig om je aan te melden. Op deze pagina leggen we de stappen uit. Bekijk voordat je je aanmeldt de actuele wachttijd en de kosten van een behandeling

1 Verwijzing 

Om je aan te melden is een geldige verwijzing van je huisarts nodig. Zonder verwijsbrief wordt de behandeling niet vergoed vanuit de basisverzekering. De huisarts kan de verwijsbrief rechtstreeks (digitaal) naar ons versturen of de verwijsbrief aan jou meegeven. Als je zelf de verwijsbrief ontvangt dien je deze naar ons te versturen per post/e-mail. Ook is het mogelijk om de verwijsbrief te uploaden bij het indienen van het online aanmeldingsformulier. 

2 Aanmeldingsformulier

Vul het aanmeldingsformulier in. Je gaat naar het formulier door op de knop te klikken onderaan deze pagina.  

3 Afspraak  

Als we je verwijzing en aanmeldingsformulier hebben ontvang je binnen een week bericht met verdere informatie. Meestal is er een wachttijd. Nieuwe aanmeldingen worden behandeld op volgorde van aanmelding. Binnen de mogelijkheden stelt Fidea alles in het werk om je zo spoedig mogelijk uit te nodigen voor een eerste gesprek. Wanneer je aan de beurt bent, nemen we contact op voor het plannen van een eerste afspraak. 

Aanmeldingsformulier openen Vragen? (033) 202 2093

Onze aanpak naar herstel

Een intake aangevuld met psychodiagnostiek voor een doeltreffend hulpaanbod

1 aanmelden
2 intakegesprek
3 behandeling
Stap 1: Aanmelden