fidea psychologen

Praktische informatie

Aanmelden

Aanmeldstop
Fidea heeft een aanmeldstop voor nieuwe cliënten. Dit is besloten vanwege een grote toestroom van nieuwe cliënten en de daarmee gepaard gaande oplopende wachttijden.

Aanmelden voor een behandeling

Om een behandeling te starten bij Fidea is het allereerst nodig om je aan te melden. Op deze pagina leggen we de stappen uit. Bekijk voordat je je aanmeldt de actuele wachttijd en de kosten van een behandeling

1 Verwijzing 

Om je aan te melden is een geldige verwijzing van je huisarts nodig. Zonder verwijsbrief wordt de behandeling niet vergoed vanuit de basisverzekering. De huisarts kan de verwijsbrief rechtstreeks (digitaal) naar ons versturen of de verwijsbrief aan jouzelf geven. Indien je zelf de verwijsbrief ontvangt dien je deze naar ons te versturen samen met het aanmeldingsformulier.  

2 Aanmeldingsformulier

Om de aanmelding compleet te maken, dien je het aanmeldingsformulier in te vullen en naar ons te versturen.

Versturen kan:

  • Per post:
    Print het formulier en stuur het op naar ons postadres. (Fonteinkruid 8, 3931 WX  Woudenberg)
  • Per e-mail:
    Verstuur het formulier als bijlage naar aanmelden@fidea-psychologen.nl.  

3 Afspraak  

Als we je verwijzing en aanmeldingsformulier hebben ontvang je binnen een week bericht met verdere informatie. Meestal is er een wachttijd. Nieuwe aanmeldingen worden behandeld op volgorde van aanmeldingsdatum. Binnen de mogelijkheden stelt Fidea alles in het werk om je zo spoedig mogelijk uit te nodigen voor een eerste gesprek. Wanneer je aan de beurt bent, nemen we contact op voor het plannen van een eerste afspraak. 

Aanmeldingsformulier downloaden Vragen? (033) 202 2093

Onze aanpak naar herstel

Een intake aangevuld met psychodiagnostiek voor een doeltreffend hulpaanbod

1 aanmelden
2 intakegesprek
3 behandeling
Stap 1: Aanmelden