fidea psychologen

Praktische informatie

Aanmelden

Aanmeldstop
Helaas hebben we een tijdelijke aanmeldstop ingevoerd. Dit betekent dat we de komende tijd geen nieuwe aanmeldingen in behandeling nemen. Het is niet mogelijk om op een wachtlijst te komen. We hebben dit besluit moeten nemen vanwege het grote aantal nieuwe aanmeldingen de afgelopen weken. We raden aan om in overleg met de huisarts contact op te nemen met een andere zorgaanbieder.

Het is nog onbekend hoe lang de aanmeldstop van kracht blijft. Wanneer aanmelden weer mogelijk is maken we dat hier bekend. 
 

Aanmelden voor een behandeling

Om een behandeling te starten bij Fidea is het allereerst nodig om je aan te melden. Op deze pagina leggen we de stappen uit. Bekijk voordat je je aanmeldt de actuele wachttijd en de kosten van een behandeling

1 Verwijzing 

Om je aan te melden is een geldige verwijzing van je huisarts nodig. Zonder verwijsbrief wordt de behandeling niet vergoed vanuit de basisverzekering. De huisarts kan de verwijsbrief rechtstreeks (digitaal) naar ons versturen of de verwijsbrief aan jou meegeven. Indien je zelf de verwijsbrief ontvangt dien je deze naar ons te versturen per post. Ook is het mogelijk om te verwijsbrief te uploaden bij het indienen van het online aanmeldingsformulier. 

2 Aanmeldingsformulier

Vul het aanmeldingsformulier in. Je gaat naar het formulier door op de knop te klikken onderaan deze pagina.  

3 Afspraak  

Als we je verwijzing en aanmeldingsformulier hebben ontvang je binnen een week bericht met verdere informatie. Meestal is er een wachttijd. Nieuwe aanmeldingen worden behandeld op volgorde van aanmeldingsdatum. Binnen de mogelijkheden stelt Fidea alles in het werk om je zo spoedig mogelijk uit te nodigen voor een eerste gesprek. Wanneer je aan de beurt bent, nemen we contact op voor het plannen van een eerste afspraak. 

Onze aanpak naar herstel

Een intake aangevuld met psychodiagnostiek voor een doeltreffend hulpaanbod

1 aanmelden
2 intakegesprek
3 behandeling
Stap 1: Aanmelden