fidea psychologen

Over ons

Janneke Engelfriet

Janneke Engelfriet

Janneke werkt sinds 2016 als klinisch psycholoog bij Fidea. Daarvoor werkte ze bij andere GGZ-instellingen zowel in een ambulante als een klinische setting, eerst binnen de kinder -  en jeugdpsychiatrie en later ook binnen de volwassenenzorg. Ze begon haar werkzame leven als maatschappelijk werkster, waarna ze psychologie in Utrecht studeerde en de opleiding tot psychotherapeut (voor zowel kinderen als volwassenen) volgde.
Zij is gespecialiseerd in inzichtgevende (psychodynamische) therapie en integreert dit met andere behandelvormen, zoals schematherapie en EMDR. Daarnaast behandelt ze cliënten met trauma’s en emotionele verwaarlozing in de vroege jeugd.
Zij gelooft dat kennis van de problematiek belangrijk is in een behandeling, maar dat de therapeutische relatie zeker zo veel invloed heeft. Dat is ook waarom Janneke dit werk met zoveel plezier en motivatie doet: je doet het samen en iedereen is weer anders. Janneke heeft ervoor gekozen om binnen de christelijke GGZ te werken omdat ze ervan overtuigd is dat het geloof en de verhouding met God alle aspecten van het leven omvat.

Registraties BIG:
Klinisch psycholoog: 59045598425
Psychodynamisch psychotherapeut: 79045598416
 

Wil je direct hulp aan vragen? Of wil je eerst meer
informatie ontvangen? Neem contact met ons op.

Ik meld mij aan Vragen? (033) 202 2093

Onze aanpak naar herstel

Een intake aangevuld met psychodiagnostiek voor een doeltreffend hulpaanbod

1 aanmelden
2 intakegesprek
3 behandeling
Stap 1: Aanmelden