fidea psychologen

Over ons

Marijke Smit

Marijke Smit

Marijke Smit is bij Fidea werkzaam als GZ-psycholoog en psychotherapeut. Zij is afgestudeerd in de klinische psychologie aan de Rijksuniversiteit in Utrecht. Daarna heeft ze ruim 20 jaar op diverse behandellocaties voor ambulante zorg voor volwassenen bij Eleos gewerkt.  In die jaren heeft ze haar opleiding tot GZ-psycholoog en tot psychotherapeut gedaan. Naast diverse cursussen (Onder andere  ACT en groepstherapie) heeft ze een opleiding tot  EMDR- Practitioner en tot senior Schematherapeut gevolgd. Sinds 2018 is ze werkzaam bij Fidea. Ze is integratief psychotherapeut.   

In het contact vindt ze het belangrijk dat er veiligheid en vertrouwen is of kan groeien, dat er ruimte is voor wie de ander is als persoon, dat er een gezamenlijk zoeken naar wat helpend is en dat er naast ruimte voor ‘zware dingen’ ook plek is voor humor en aandacht voor het goede. 

Naast individuele behandelingen geeft ze samen met een collega  groepsschematherapie. Ze vindt het mooi om steeds weer de kracht van een groep te ervaren.  

 Registraties: GZ-psycholoog (BIG 19063385425) psychotherapeut (BIG 39063385416)EMDR practitioner(32108); Senior schematherapeut

Lid van de Nederlandse Vereniging voor Psychotherapie (NVP), van de Vereniging EMDR Nederland (VEN), van de Vereniging voor Schematherapie (Vst) en van de Christelijke Vereniging voor Psychologen, Psychiaters en Psychotherapeuten (CVPPP). 

 

Werkdagen: maandag, donderdag en vrijdag

 

Wil je direct hulp aan vragen? Of wil je eerst meer
informatie ontvangen? Neem contact met ons op.

Ik meld mij aan Vragen? (033) 202 2093

Onze aanpak naar herstel

Een intake aangevuld met psychodiagnostiek voor een doeltreffend hulpaanbod

1 aanmelden
2 intakegesprek
3 behandeling
Stap 1: Aanmelden